...me, mini-me and she goes Ullared part 2...

Ledsen för obefintlig uppdatering igår. Men den som säger att det är normalt beteende att hinna Ullared + Liseberg på en och samma dag skulle jag vilja prata med.
 
Vi hann dock !
 
För vi är kanske inte helt normala.
 
Efter en lite orolig natt på Hotell Ulla så var vi på Gekås runt halvt tio. Hotell Ulla var ett prisvärt hotell med urusel 4G-uppkoppling, väldigt städat och fantastisk frukost.
Smart med låne-glas i korridoren som dock resulterade i lite oroväckande installationer av oss;
 
Väl på Ullared där jag gjorde misstaget att spela Drängarnas gamla stor-hit på vägen från hotellet som resulterade i en sju-åring som sjöng denna svenska pärla omochomigen under vistelsen.
 
 
Vi var noga med att ta paus i Vink-rutan som alla mer kultiverade människor gör. Där framförde en av oss någon form av dans medan den andra mest tyckte den förstnämnda var lite konstig.
 
 
 
På Ullared vad det kaooooz. Och som vanligt många slitna T-shirtar med vargar på. Vid damklädes-avdelningen kände vi alla tre att vi behövde fika. Då hade det gått 40 minuter och vi var alla trötta på skiten.
Är det någon mer än jag som får en sådan himla lust att i början av Damklädesavdelningen, ta ett fast grepp om kundvagnen, blunda och sedan bara rusa rakt fram skrikandes?
Så vi fikade.
Här kommer ett litet kollage på foton som Johanna skickade till mig under äventyret på Ullared för att visa vart hon befann sig.
 
 
Det intressanta är att J9 verkar vara en jinxad plats, vi har skickat mängder med foton till varandra från just J9...
 
 
Spooky...
 
Efter fikan så började vi gå mot kassorna. Det tog två timmar och gick via ett lekland. Seriöst, som om inte Ullared redan var helvetet på jorden redan så bygger de ett litet helvete i helvetet. Ullared är precis som Dantes Inferno.
 
 
Efter ca tre timmar var vi åter igen ute lyckliga i friska luften.
Survival of the fittest ! Se det starka exemplaret av mänskligheten nedan.
 
 
Så var då dagen slut! 
 
Trodde ni, ja!
 
Nä, nu åkte vi till Liseberg. Men det är en annan historia som ni får imorgon.
 
Före och efter Ullared
 
 
 
 
Taggar: Ulla, barn, fika, gekås, hotel, hotell, meminimeandshegoesullared, shoppinga, ullaredg;

Kommentera inlägget här :