...möhippa pågår....

I'll be back
Maybe
Perhaps

Taggar: möhippa;

...Idaologi regel 2...

Låt aldrig det onda ta bort det goda ur dig. Oavsett hur mycket ont det finns runt omkring dig.

Låt inte dumma saker påverka hur du beteer dig mot andra men var samtidigt en människa. Människor är inga robotar, ha känslor men se till att förstå dem. 

 

 

 

 

Taggar: idalogi;

...back to reality...

Efter en helg i vildmarken, se bevis nedan där ingen Pokemom skymtats på flera mil.

 

...där vi plockade hallon vid sjutiden i morse som vi åt tillsammans med ovispad vispgrädde. Där vi plockade svarta vinbär och kokade sylt av dessa. Där vi istället för att slåss mot Pokemons slogs mot hästflugor och mygg. Där vi läste ut senaste boken av Mons Kallentoft liggandes i hängmattan under björkarna. Där vi tog en tur ner till sjön och badade. Där vi åt en spontan pannkaksfrukost bara för att.  Där vi blåste såpbubblor på hunden och sedan sprang genom vattenspridaren med densamma. Där vi tog ytterligare en tur ner till sjön. För att vi kunde.

 

Så lever jag nu med förhoppningen att det där fyller på batterierna som ska ta mig genom hela vintern. När man fryser oavsett om man är inomhus eller utomhus. När det inte är lönt att fundera på vilken frisyr man ska ha för det blåser så mycket i sidled att de 50 metrarna från bilen till entrén så de förstör det man eventuellt hade i frisyrväg. När det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem. När det är snöblask så man är konstant blöt om fötterna. När landskapet är femtio nyanser av grått.

Då hoppas jag att de där batteriet kan generera lite uppdämnd energi från en helg full av värme och en mage fulld av vildhallon med ovispad vispgrädde.

 

 

...

Taggar: Batterier, Dagstorpssjön, Sommar, Sommarbarn, Svarta, Sylt, Vinbär;