..älskade älskade midsommar...



Det finns få saker min kropp mår så bra av som midsommar. Möjligheten att plocka D-vitamin dygnet runt, bär att mätta hungern med och en garanterad långhelg. 

Lägg därtill en själ som plockar familjemys, mättas med fågelsång och vilar sig i form. Midsommar är som förspelet till semester.

Med allt som händer i världen, så har jag valt att försöka se allt positivt. Lite som en semester mitt i livet. Inga tävlingar att döma. Inget jobb att gå till. Inga styrelsemöte att köra till. Inga släktingar man vill träffa. Inga stora kalas man vill gå på. Inga utlandsresor man kan/bör åka på.
Känns som jag just nu gör absolut
I
N
G
E
N
T
I
N
G

Men det är ju sjäkvklart en sanning med modifikation. Två rum kvar att måla i lägenheten. En flytt till stugan. En flytt från stugan. 
Sedan två månaders hyfsat lugn innan nästa flytt kommer ske. 
Så lite fart är det ändock kvar i denna lilla relaxade kropp.
Just ja, glömde, ska även bygga en trall. Och jag väntar på en stor operation som kommer ske så fort sjukvården känner att de har tid och ork med mig. 

I alla dessa flyttar så ska jag ju också fortfarande jobba hemifrån. Så på något sätt lite skönt att det inte finns så mycket annat att göra. Det gör att jag eventuellt kommer överleva det här också.

Ha en fantastisk midsommar! 





Taggar: brf, corona, covid-19, covid19, flytt, hemester, hemifrån, jobba, midsommar, nätet;

...de där dagarna...

De där dagarna i juni
Som man aldrig vill ska ta slut
När gräset är nyklippt
Fika står framme
Kaffet håller sig varmt i solen
Då vill jag att tiden ska stanna
Frysas i försommarvärmen
Så kaffet aldrig tar slut
Solen aldrig slutar värma
Men gräset det får gärna växa
Så jag kan göra det nyklippt igen




Taggar: Höör, hemester, juni, sommar;

...hemester...


Vi åkte dressin. Det var riktigt skoj.
Do it

300 pix tog 2 1/2  timme inklusive ett fikastopp med medhavd fika. Tror jag har nämnt tidigare att fika är nödvändigt i de flesta situationer.
Passade utmärkt för barn. En lite mindre 10 åring kunde lätt cykla själv. Kändes lagom livsfarligt, man rörde på sig och var utomhus dvs hyfsat covid-19 säkert.

Mer dressin till folket tycker jag.







Taggar: barn, dressin, hemester, romeleåsen, semester, tips, utflyktstips;