...Ica-Stig....och Ica-Stina!!!

Popcornen var framplockade. Vi satt uppspelta.
Och vi blev så nöjda över Ica-Stig OCH Ica-Stina.
Helgen mest spännande händelse!

I pandemi-tider...
🙃


Taggar: ica-stig, ica-stina, nöjda, reklam;

...fördel pandemi...

Så får man inte skriva men samtidigt har jag svårt att se bara det negativa med händelser man ändå inte kan påverka.
Men det är provocerande att säga att det finns fördelar med pandemi när 2 miljoner människor dött.
Eller?
Är det en skillnad mellan att se fördel pandemi och se något positivt med bilar när 1,35 miljoner människor dör i trafikolyckor varje år?
Samtidigt som det är provocerande att se ett reportage på nyheterna om de svårigheter våra yngre stöter på i form av ökad ungdomsarbetslöshet där de unga är mest ledsna över missade fester och utlandsresor. Jag har berört ämnet förr: fest och utlandsresor är ingen livsnödvändighet. Inte ens för lycka.
För min egen del så har nog pausen i livet varit ganska nyttig. Ha tid att andas. Ha tid reflektera. Och i mitt fall: ha tid att vara sjuk.
Det här året har varit ett år där jag haft möjlighet att inte göra något annat än hänga med X. Utan tvång eller måsten att göra saker mer än att hänga. Prata, baka kanelbullar, titta på 'Mord i Paradiset'.
Även haft möjlighet att fundera över nuet och framtiden. Vad jag vill och vad jag ska. Carpe Diem. Att fånga dagen innebär inte att göra vad man kan. Utan att faktiskt fundera på vad man vill.

I övrigt finns det inte mycket att skriva just nu. Sjukskrivningsdagarna går med jobb (ja jag vet), gå promenader, spela spel och ringa Johanna. Inte mycket att skriva eftersom dagarna inte är mer spännande än så. Mer att skriva om det som pågår inne i huvudet så ni får hålla till godo med det.
Igår gick vi dock en längre promenad och njöt över det troligtvis högst tillfälliga vita Lund.

I övrigt letar jag fortfarande humor för att lätta upp den pågående apokalypsstämningen i världen.
Och roligast just nu är Niskanens intervju under skidspelen i Falun. Finnar tycker om att driva med oss och det tycker jag vi kan bjuda på. 
SVTs reporter Moa Jörmmark hade sitt frågebatteri på engelska. Niskanen valde att svara på finska, ett språk typ ingen behärskar. Det hela slutade med en av årets hittills största virala succér. Niskanen har länge varit en av mina favoriter i skidspåren. Än mer nu, humor är attraktivt!


Nu laddar jag för dagens stora händelser:
VM-finalen i handboll samt avslöjandet av nya Ica-Stig.

Och jag har inte ont i magen längre. Livet leker.


...uttråkad sjukskrivning...

Härligt att något händer när kroppen börjar återfå sina funktioner men man fortfarande känner sig som en urlakad trasa, har gått ner fem kilo, är sjukskriven och det är pandemi.
Självklart pratar jag om det stora samtalsämnet, Sveriges Sommarskugga för vuxna, creme de la creme av mysterier. Mysteriet som för tillfället har 10 aktiva trådar på Flashback under ämnena:
  • Reklam & Marknadsföring
  • Kändisskvaller
  • TV-serie och Tv-program
  • Cannabiskultur
  • Feminism
På söndag klockan 21.15 stannar Sveriges klockor
Popcornen kommer plockas fram
Familjen kommer samlas framför TVn
När Ica-Stig avslöjas


Vet ni?
Det må vara sjukt att samlas framför ett marknadsföringstrick, men i tider av pandemi och sjukskrivning är det extra viktigt att hitta det roliga i småsaker.
Som kan vara en Ica-Stig.




Taggar: avslöjas, ica, ica-stig, nya;