...Uffe höftar också till det...

Inte nog med att jag är en haltande krympling, hunden är också risig. Vilket innebär att månadsbudgeten överstigits med mer än senaste resultatet på Ericsson understigit förväntningarna senaste kvartalet.

Så är det.

Köpa hund är billigt. Äga hund kan vara dyrt.

Har man gjort valet att skaffa hund så är det bara att anpassa mun efter matsäck.
Så i den här runda nummer ett har vi landat på 3200:-. Runda två kommer inledas om två veckor.

Vad som är fel?

Ingen aning. Mer än att märkliga sår uppstått lite varstans på stackars jycken.

 

Vetrinären har tagit en miljon prover och konstaterat att han har ett infekterat bakben. Det har dock ingenting med såren att göra men kräver antibiotika. Hund-antibiotoka innehåller trolitgvis flytande diamant med tanke på vad den kostade.

Man har konstaterat att han inte har ohyra så nu väntar vi på svaren på de en miljon proverna för att kunna få mer medicin utskrivet till ett pris dyrare än en Thailandresa.


Jag lägger in en gissning att det är allergi av någon form. Men det får vi väl reda på under nästa veterinärbesök som kommer innebära att Barbados byts ut till Flen som sommarens exklusiva resmål.


Det enda positiva i hela historien är att Uffe tar det hela med ro och är lika glad för det.

 

Dock var matte inte lika lycklig när även tvättmaskinen bestämde sig för att kasta in handduken under dagen. Allt tack vare två stycken guldtior som innebar dödsatöten för den 15 år gamla maskinen.

8200 spänn fattigare på en eftermiddag.

Oktober 2016 har visat sig vara en ekonomisk katastrofmånad...

Hallelujah...

Kommentera inlägget här :